top of page

пет 25. сеп

|

Dom kulture Studentski grad

Koncert Zatvaranja DnR 5 - Viva Vops

Prema izboru Bunt Rok Festivala naš festival je 2019 otpočeo saradnju sa Bunt Rok Festivalom. Cilj ove saradnje je promovisati nove bendove koji su u selekciji BRF, i zabeležiti njihove nastupe na DnR, čime se zaokružuje koncept stvaranja novih muzičkih dokumenata, i njihovog očuvanja.

Registration is Closed
See other events
Koncert Zatvaranja DnR 5 - Viva Vops
Koncert Zatvaranja DnR 5 - Viva Vops

Time & Location

25. сеп 2020. 22:15

Dom kulture Studentski grad, Bulevar Zorana Đinđića 179, Novi Beograd 11070, Serbia

About the event

Viva Vops je bend iz Beograda osnovan 2016. Čine ga muzičari koji se godinama bave alternativnom muzikom: Aleksandar Ćurčić- vokal, Marko Janković- vokal, Marko Trajkovski-Di džej i klavijature, Nikola Živanović- gitara, Dušan Kalinić- bubnjevi i Miroljub Antić- bas gitara.

Ubrzo se nakon osnivanja prijavljuju na Beogradski autorski rok festival-BARF, gde osvajaju treće mesto. Na trećem izdanju Bunt Rok Festivala 2017. Viva Vops osvaja prvo mesto. Sledi prvi spot za singl „Uniformisani kriminalac“ koji počinje da izaziva reakcije ljudi, a pobednička pesma sa BRF 2017. „ Svuda pivo“, pronalazi svoj put do publike.

Viva Vops” je nastupao na najznačajnijim muzičkim festivalima u zemlji i regionu, na kojima su proglašeni za koncertnu atrakciju. Ubedljivi i upečatljivi scenski nastupi dva frontmena, pojačani žestokom svirkom benda čine ih nesvakidašnjim i originalnim. Pored toga, Viva Vops” se smelo upuštaju u kombinovanje različitih muzičkih pravaca, a njihov zvuk se može opisati kao jedinstvena fuzija repa,panka, roka, metala i popa.

Share this event

bottom of page